Webontwikkeling voor non-profit

Veel non-profit dienstverleners beseffen dat online communicatie een belangrijke aanvulling kan vormen op de diensten die zij leveren. Zij zien de kansen die blijven liggen en wij helpen ze om die kansen te benutten.

Wij slaan de brug tussen communicatie- en ict-afdelingen en zijn gewend om in projectteams of met andere externe adviseurs samen te werken. Door, met communicatiedoelen voor ogen, aan technische oplossingen te ontwikkelen, dragen we bij aan publieke diensten. Uiteraard met bijbehorende onderbouwing en prestatiegaranties en rekening houdend met het publiek dat het echt gaat gebruiken. Met de juiste digitalisering vergroot je niet alleen de dienstverlening voor gebruikers, maar werk je tegelijk aan een te hoge werkdruk op bepaalde afdelingen.

Veelvoorkomende pijnpunten:

Afdelingen Communicatie en ICT

De afdelingen Communicatie en ICT zijn vaak afzonderlijke eilandjes met eigen agenda’s en belangen. En soms zelfs met een eigen taal. Vaak overigens niet bewust, maar het bemoeilijkt wel de samenwerking. En dat is zonde, want er zijn zoveel initiatieven, die samen tot iets moois kunnen leiden.

Hoge werkdruk als beperking

Er is altijd wel een campagne of actuele ontwikkeling die je aandacht vraagt. Tijd om ook nog eens met digitalisering aan de slag te gaan is dan ook ver te zoeken. Maar wat nou als de juiste digitale tools ervoor zorgen dat het minder druk wordt en jij de kans krijgt om je te focussen op wat jij belangrijk vindt?

Dienstverlening kan altijd beter

Het verlenen van de beste dienst is wat jullie drijft. Er wordt continu aan jullie diensten gewerkt, maar online blijft toch een vak apart. Je wil de bekende valkuilen vermijden, maar hoe weet je of je niets over het hoofd ziet? Bedenk vooral eens wat je met jullie dienstverlening kunt bereiken, als je over de juiste ondersteuning beschikt.

Herken je deze uitdagingen?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Vincent van Lettow en ontdek welke kansen jouw bedrijf kan benutten.

Vincent van Lettow
010 – 234 1881

vincent@lettow.nl

Neem contact met ons oparrow_right

Onze ervaring

Binnen non-profit dienstverlening hebben we afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in o.a. medische en educatieve dienstverlening, huisvesting, musea, afvalverwerking en overheid.