Webontwikkeling voor zakelijke dienstverleners

Bij zakelijke dienstverlening draait het vaak om specifieke kennis en kunde en we weten hoe lastig het kan zijn om dát helder en aantrekkelijk te communiceren. We kennen tal van voorbeelden waarbij de dienstverlener zijn online aanwezigheid beperkte tot een basiswebsite; eentje die weinig tot niets oplevert en waarbij online kansen volop blijven liggen. En dat is zonde, want juist voor zakelijke dienstverleners is er zoveel voordeel te behalen.

Veelvoorkomende uitdagingen

1. Diensten moeilijk visueel te maken

In tegenstelling tot je collega’s die tastbare producten verkopen, heb je geen foto’s van mooie producten om mee te kunnen shinen. Je wil niet, net als al je concurrenten, aankomen met dezelfde stockfoto’s en een eigen herkenbare stijl neerzetten, lijkt moeilijker dan ooit te voren. Even terug naar de basis is key. Bepaal waar je voor staat, kies een richting die bij jullie past en blijf vooral consistent.

2. Het onderscheidend vermogen

De concurrentie ligt op de loer. Je bent dus op zoek naar manieren om je te onderscheiden. Online tools kunnen daar een belangrijke rol in spelen. Maak het je opdrachtgevers gemakkelijk, geef ze volledige controle en bedien ze precies wanneer zij daar behoefte aan hebben. Als ze daaraan gewend raken, gaan ze nooit meer bij je weg.

3. De angst om kennis te delen

Als dienstverlener zit je kracht vaak in de kennis, die je in huis hebt. Door al die kennis online te plaatsten, lijk je je voordeel weg te geven. Besef goed dat kennis jouw klanten hongerig maakt. Laat daarom zien over welke kennis je beschikt en hoe goed je die kennis kunt inzetten voor andere bedrijven.

Herken je deze uitdagingen?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Vincent van Lettow en ontdek welke kansen jouw bedrijf kan benutten.

Vincent van Lettow
010 – 234 1881

vincent@lettow.nl

Neem contact met ons oparrow_right

Onze ervaring

Binnen zakelijke dienstverlening hebben we afgelopen jaren ervaring opgedaan in facilitaire, financiële en maritieme diensten, IT, architectuur en congressen.

“Erg fijne samenwerking. Lettow denkt met je mee in begrijpbare taal, levert op tijd én kwaliteit! Zeer aan te raden.”

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum www.woudschoten.nl 5 sterren