Hoe wij jou van het beste resultaat voorzien

Ieder project is uniek. Maar dit betekent niet dat we het wiel iedere keer opnieuw moeten uitvinden. Afgelopen jaren hebben we gaandeweg een verfijnd werkproces ontwikkeld, dat ons en onze opdrachtgevers helpt om projecten tot een succes te maken. Door deze aanpak komen we tot de juiste inzichten, passen we best-practices toe om kwaliteit te waarborgen en blijven we flexibel tijdens het proces.

Kennismaking

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over jou, de business waarin je actief bent en over je drijfveren. Samen tasten we af met welke ondersteuning jij het best geholpen zou zijn.

Strategische sessie

Strategische sessie

In een strategische sessie bepalen we de doelen, beoordelen we de huidige online presence en brengen we de digitale kansen in jouw business in kaart. Door gebruikerservaringen, eventueel gebruikersonderzoek en verzamelde data te combineren, kunnen we samen de ideale koers bepalen.

User stories

Middels user stories bepalen we wat er exact ontwikkeld dient te worden. Door gedetailleerd te omschrijven wat we met welke functionaliteit willen bereiken, kunnen we technische keuzes maken en zorgen we dat alle partijen op één lijn zitten. Hiermee zijn we in staat om ook de benodigde investering concreet te maken.

Wireframes en navigatieflow

Met de user stories als leidraad, kunnen we de ideale navigatie bepalen en krijgen de afzonderlijke pagina’s gestalte. De verschillende soorten informatie op de pagina’s worden vastgesteld, vlakverdeling bepaald en call-to-actions geïntegreerd.

Visuele stijl

Visuele stijl

In een creatieve sessie komt alles samen. Kernwaardes, geschiedenis, ambities en eventueel een reeds bestaande identiteit met typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal worden samengebracht in een visuele stijl. Hiermee ontstaat een goed beeld van de look & feel en de basis voor het grafisch ontwerp.

Grafisch ontwerp met UX

Grafisch ontwerp met UX

In korte designsprints ontwikkelen we het visuele ontwerp, met bijbehorende gebruikerservaring van iedere afzonderlijke pagina. Iedere sprint bevat feedbackmomenten voor zowel de opdrachtgever als development, zodat het resultaat perfect aansluit op de verwachtingen en technische haalbaarheid binnen het budget kan worden gewaarborgd.

Technische ontwikkeling

Technische ontwikkeling

Aan de hand van de user stories en het goedgekeurde grafisch ontwerp wordt de functionaliteit in ontwikkelsprints werkend gemaakt. Naast het feit dat we intern ons werk testen, bevat ook hier iedere sprint feedbackmomenten. Zo weten we zeker dat wat wij maken optimaal gaat bijdragen aan het behalen van jouw doelen.

Beta-oplevering

Beta-oplevering

Zodra de technische realisatie is voltooid en wij intern uitgebreid hebben getest, geven we je een heldere gebruiksinstructie en/of on-the-job training. We begeleiden je bij het verwerken van content en het optimaal inzetten van de voor jou ontwikkelde tools.

Oplevering

Oplevering

Nadat alle puntjes op de i zijn gezet, zijn we klaar om live te gaan. We verzorgen de hosting, plaatsen het project op de live server en richten alles in. Snelheid, veiligheid en meetbaarheid staan hierbij centraal, zodat jouw online tool beschermd en toekomstbestendig is.

Optimalisatie

Optimalisatie

Na de ingebruikname houden we de voortgang nauwlettend in de gaten. We meten resultaten, evalueren de voortgang en denken pro-actief met je mee om te zorgen dat jij je concurrentie voorblijft.

Benieuwd hoe dit proces voor jou toepasbaar is?

Plan een vrijblijvende kennismaking met Vincent van Lettow en ontdek welke kansen jouw bedrijf kan benutten.

Vincent van Lettow
010 – 234 1881

vincent@lettow.nl

Neem contact met ons oparrow_right

“Professioneel, doelgericht en zeer betrokken. Een fijne partner voor ons project!”

Ook Around The World Travel heeft een WooCommerce webshop laten maken door Lettow Studios Around The World Travel www.aroundtheworldtravel.nl 5 sterren