Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Website/shopontwikkeling en zoekmachine-optimalisatie (SEO) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pagina’s die vanuit de basis logisch zijn opgebouwd scoren tenslotte beter. Toch is SEO zeker niet alleen een technische aangelegenheid. Wij bieden daarom niet alleen de technische ondersteuning voor het optimaliseren van een website, maar begeleiden onze opdrachtgevers tijdens het volledige traject.

Technische implementatie SEO

Zoekmachines zoals Google hanteren ‘eisen’ waar goede websites volgens hen aan dienen te voldoen. Sommige van deze eigenschappen liggen voor de hand, terwijl andere wellicht niet altijd top-of-mind zijn. Denk daarbij aan de laadtijd van een pagina, of gegevens versleuteld verzonden worden, de verhouding tussen code en content, het gebruik van een gestructureerde opbouw en honderden andere variabelen. Tijdens de ontwikkeling van een website of webshop houden we uiteraard rekening met deze factoren, maar ook binnen bestaande websites kunnen deze door ons worden geoptimaliseerd.

On-page factoren

Om beter gevonden te worden is het van belang om vast te stellen op welke zoekwoorden je beter gevonden wil worden. Wij helpen je met het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek en beoordelen de zoekvolumes en concurrentie op die woorden.

Met alleen meer bezoekers ben je vaak niet geholpen. Je wil deze bezoekers tenslotte aanmoedigen om een bepaalde actie te ondernemen. Bedenk daarom of je wel behoefte hebt aan meer bezoekers. Met Conversie-optimalisatie zorgen we bijvoorbeeld dat je meer uit je bestaande bezoekers haalt.

 

Neem contact met ons oparrow_right