Website-ontwikkeling die de toon zet

Een website is een belangrijk (marketing)instrument waarmee doelen worden bereikt. De één gebruikt het als sales tool en genereert leads of verkopen met de website; de ander heeft juist als doel om gebruikers te informeren of te inspireren. Alles wat wij doen aan website-ontwikkeling, draagt bij aan het behalen van die doelen. Van de beeldkeuze en het kleurgebruik, tot de teksten, de manier waarop pagina’s worden gevonden in de zoekmachines en een geautomatiseerde koppeling met andere informatiesystemen.

Resultaatgerichte website-ontwikkeling  Resultaatgerichte website-ontwikkeling

Om het resultaat van de website optimaal te krijgen, laten we liever niets aan het toeval over. We meten hoe bezoekers de website gebruiken, welke paden ze bewandelen, wat voor apparaten ze gebruiken en vooral of ze vinden wat ze zoeken. Naast onze jarenlange ervaring, gebruiken we vooral analyses om onderbouwde aannames te doen en websites nog beter te maken. We maken hierbij uiteraard veelvuldig gebruik van Google Analytics, maar passen aanvullend een scala aan tools toe voor analyse van bijvoorbeeld klik- en scrollgedrag.

Lees meer over onze aanpak

Betrouwbaare website-ontwikkeling  Betrouwbare website-ontwikkeling

De website speelt bij veel organisaties een centrale rol in de communicatie naar buiten. Je moet er daarom op kunnen vertrouwen dat deze altijd, snel, goed en veilig gebruikt kan worden. Om dit te kunnen garanderen, werken we met bewezen beheersystemen zoals WordPress, WooCommerce en Magento, hosten we op betrouwbare en snelle servers van Byte en ontwikkelen we degelijke code, die vooraf grondig wordt getest op uiteenlopende apparaten met verschillende besturingssystemen, browsers en schermresoluties.

Innovatieve website-ontwikkeling  Innovatieve website-ontwikkeling

Het vakgebied van website-ontwikkeling staat alles behalve stil. Nieuwe technieken maken steeds meer mogelijk, terwijl hackers en andere digitale bedreigingen vragen om toepasselijke maatregelen. Wij zorgen dat we op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, zodat we onze websites kunnen uitrusten met de nieuwste technieken en onze opdrachtgevers kunnen adviseren over trends en concrete verbeteringen. Met de ondersteuning van het team van Lettow Studios ben je voorbereid op de toekomst.

Gebruiksgemak  Gebruiksgemak

Informatie is in ontwikkeling. Continu. Wij zorgen met onze handige beheer tools dat je jouw website graag en eenvoudig up to date houdt. Zonder oneindige instelmogelijkheden en ingewikkelde procedures, maar mét een slim systeem dat intuïtief is in gebruik en met je mee denkt als dat handig is.

 

Neem contact met ons oparrow_right

 

”Tijdens de testfase waren de lijnen erg kort, onze feedback werd direct opgepakt. Dit werkte voor beide partijen zeer prettig.”

Marion de Pender-Bakker – Consolit