Softwarekoppeling met informatiesystemen

Om het optimale uit je website of shop te kunnen halen, is het vaak handig als deze gekoppeld is aan één of meerdere andere systemen. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Denk bijvoorbeeld aan een softwarekoppeling met je CRM of ERP-systeem of wissel eenvoudig informatie uit met je boekhoudpakket.

Een softwarekoppeling voor je webshop

Zowel Magento als WooCommerce zijn uitermate geschikt om te koppelen met andere systemen. Veel voorkomende koppelingen zijn die met bijvoorbeeld een centrale database met klantgegevens, het productaanbod en de voorraad. Vaak is het hierbij tweerichtingsverkeer, zodat meerdere systemen tegelijk gebruik kunnen maken van actuele informatie. Ook de koppeling met marketplaces komt vaak aan bod. Informatie kan hiervoor op één centrale plek worden beheerd, zodat tijd kan worden bespaard en fouten kunnen worden voorkomen.

Een softwarekoppeling voor je website

Ook een website kan vaak goed gekoppeld worden aan andere systemen. Voor bijvoorbeeld afvalverzamelaar Irado ontwikkelden we een slimme koppeling met Clear, waardoor bezoekers hun persoonlijke afvalkalender kunnen bekijken en voor hen beschikbare momenten kunnen reserveren voor het ophalen van hun grofvuil.

 

Neem contact met ons oparrow_right