Onze aanpak

Bij de ontwikkeling van een nieuwe website of -shop komt veel kijken. Van contentontwikkeling tot het analyseren van statistieken. En van ontwerpkeuzes tot technische realisatie en online marketing. Wij begeleiden je tijdens het volledige traject en nemen waar nodig werk uit handen.

  Strategie

Het bepalen van doelen, inhoud en presentatie van een website is een belangrijk samenspel tussen ons en onze opdrachtgever. Zij hebben kennis van hun markt en de producten of diensten die ze bieden en kennen hun doelgroep als geen ander. Wij adviseren over het gebruik van middelen en technieken. En weten als geen ander welke aanpak werkt om je online doelen te behalen. Samen stellen we persona’s op, bepalen we de Customer Journey en verzamelen we input voor de ontwerpfase.

  Design

Het ontwerp van een website bestaat uit meer dan alleen een mooi plaatje. We maken analyses op basis van verzamelde statistieken en ontwikkelen de gebruikerservaring en het grafische ontwerp. Hierbij wordt uiteraard al in een vroeg stadium rekening gehouden met een mooie weergave op allerhande apparaten. Samen met het technische ontwerp vormt dit de basis voor de technische ontwikkeling van de website of -shop.

  Techniek

De programmeurs van Lettow Studios ontwikkelen zowel de presentatie als de functionaliteit van de website. Uiteraard maken we hierbij gebruik van moderne technieken en bewezen tools zoals WordPress, WooCommerce en Magento 2.

Bij de ontwikkeling van websites houden we graag rekening met de optimalisatie voor zoekmachines en staat snelheid en veiligheid voorop. Op moderne webservers halen we het onderste uit de kan. We hanteren geavanceerde caching-technieken en houden digitale bedreigingen veilig buiten de deur. Gaat er onverhoopt toch nog iets fout? Dan staan we paraat om je snel weer up & running te krijgen.

 Online marketing

We begeleiden je om daadwerkelijk resultaat te behalen met de nieuwe website of -shop. Dit doen we door duidelijke meetpunten in te bouwen en pro-actief mee te denken over hoe de doelstellingen kunnen worden behaald. We ondersteunen bij zoekmachine-optimalisatie (SEO) en conversie-optimalisatie (CRO) en helpen je verder middels geavanceerde A/B-testen. Met onze maatwerk trainingen wordt niet alleen je website beter, maar haal je zelf ook meer uit de inspanningen die je online verricht.

 

Neem contact met ons oparrow_right

“Lettow Studios translated my vision into a great working website that is a perfect tool.”

Jan Knikker – Dafne.com