fbpx
Lettow Social Club2023-04-11T13:30:20+02:00

Creëer digitale impact met de Lettow Social Club:

Voor merken die het verschil willen maken

Meer weten?

Jij staat in de startblokken

Klaar om het internet eens flink wakker te schudden.

Niet (alleen) omdat je met jouw initiatief geld wil verdienen, maar vooral om iets bij te dragen. Om iets voor elkaar te krijgen. Om het verschil te maken.

Jouw missie

Jij staat in de startblokken om het internet eens flink wakker te schudden.
Niet (alleen) omdat je met jouw initiatief geld wil verdienen, maar vooral om iets bij te dragen. Om iets voor elkaar te krijgen. Om het verschil te maken. Jij hebt een missie en het is de hoogste tijd dat meer mensen in actie komen.

Jij hebt een missie en het is de hoogste tijd dat meer mensen in actie komen.

Al snel merk je dat je het online moet opnemen tegen ontelbare goedbedoelde (en ook minder goed bedoelde) organisaties, waardoor jouw doel al snel in de schaduw verdwijnt. Jouw website komt niet hoger dan pagina zes van de zoekresultaten en de paar bezoekers die de website wel weten te vinden, haken vroegtijdig af.

Hoe zorg je dat jouw initiatief niet ondersneeuwt tussen al het commerciële geweld online? Hoe krijgt jouw idee de aandacht die het verdient?

Allereerst wil ik je geruststellen. Met jouw initiatief is waarschijnlijk niets mis.

Sterker nog: Het is bijzonder dat jij je inzet voor dit mooie doel. Er zouden veel meer mensen bij betrokken mogen zijn en gelukkig zijn er hele krachtige manieren om dit online voor elkaar te krijgen. En dat is exact waar de Lettow Social Club je mee helpt.

Maak kennis met de Lettow Social Club

Stel je eens voor dat je binnenkort over de juiste tools beschikt om mensen bewust te maken van het probleem waar jij je voor inzet. Dat je ze kunt laten zien wat er gebeurt als er nu geen actie ondernomen wordt. En dat je ze kunt overtuigen om zich aan te sluiten.

Dat zou toch geweldig zijn?

Wil jij:

  • ontdekken hoe je sociaal ondernemerschap opneemt in de kern van jouw organisatie – zodat je inspanningen authentiek zijn en het niet blijft bij een éénmalige actie?

  • jouw initiatief het online podium kunnen geven dat het verdient?

  • geïnspireerd worden door successen van anderen – in plaats van oneindig in rondjes te blijven denken?

  • de balans vinden tussen winst en social impact – zodat het bedrijf zowel financieel duurzaam als sociaal verantwoordelijk kan zijn?

Meld je dan kosteloos aan voor de Lettow Social Club.

Ontwikkeld door neuromarketeer Vincent van Lettow

Ik ben Vincent, de oprichter van Lettow Studios. Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is als je probeert om iets goeds te doen en tegelijk al jouw inspanningen ziet smelten als sneeuw voor de zon. Online impact maken met een sociaal doel voor ogen, vraagt tenslotte om een andere aanpak dan bijvoorbeeld de promotie van producten in een gelikte webshop.

Na de zoveelste poging besloot ik het anders aan te pakken. En dat is gelukt!

Ik verzamelde inzichten over online communicatie voor maatschappelijk betrokken merken en ontwikkelde handige tools om mijn opdrachtgevers hiermee te helpen. Door mijn ervaring als neuromarketeer in te zetten, kon ik sociale initiatieven een vliegende start geven.

Toen bleek dat deze aanpak veel breder toepasbaar is dan de initiatieven waaraan ik mocht meewerken, ben ik de Lettow Social Club begonnen.

“Get ready for take-off”

Upcoming

Als lid van de Lettow Social Club krijg je toegang tot o.a.:

Case study
Oxfam Novib

Hoe je het aantal donaties vergroot met neuromarketing

Webinar
Storytelling

De manier om je maatschappelijke boodschap over te brengen

Workshop
Duurzaam merk

Hoe je je met duurzaamheid onderscheidt van de concurrentie

Meld je gratis aan

Alles wat je nodig hebt om impact te maken met jouw initiatief.

Jij kiest voor de Lettow Social Club omdat:

  • je gratis deelneemt aan relevante webinars en workshops

  • het geschikt is voor zowel profit als non-profit organisaties

  • je zo eenvoudig ervaringen uitwisselt met gelijkgestemden

  • je toegang krijgt tot handige tools en case studies

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en delen wij ze niet zomaar met anderen. Je geeft ons hiermee toestemming om je af en toe een mailtje te sturen met tips om online meer te bereiken. Wij houden overigens ook niet van spammers, dus als je niet de waarde krijgt die je verwacht, ben je natuurlijk vrij om je af te melden wanneer jij dat wil.

Veelgestelde vragen en antwoorden

Zijn er voorwaarden verbonden aan het lidmaatschap van de Lettow Social Club?2023-04-10T22:18:08+02:00

Het doel van de Lettow Social Club is om elkaar te helpen om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Op welke schaal dan ook. Alhoewel er geen officieel reglement is, hebben we één voorwaarde: je dient (de ambitie te hebben om) jouw steentje bij te willen dragen.

Kan ik de Lettow Social Club uitproberen voordat ik me aanmeld?2023-04-10T22:14:19+02:00

Deelname is gratis en je kunt je op ieder gewenst moment afmelden. Door je aan te melden, probeer je het dus automatisch uit.

Wat zijn de voordelen van het deelnemen aan de Lettow Social Club?2023-04-10T22:22:10+02:00

Door je aan te melden zet jij de eerste stap om dichter bij jouw maatschappelijke doelstelling te komen. Wij helpen je met handige tools en (digitale) bijeenkomsten en bieden je een podium om jouw doel aandacht te geven.

Hoe vaak worden er evenementen, zoals webinars en workshops, georganiseerd?2023-04-10T22:29:30+02:00

De Lettow Social Club is een nieuw initiatief. De daadwerkelijke agenda zal gevuld worden naar mate deelnemersaantal groeit. Onze intentie is minimaal om iedere maand een (digitaal) evenement te organiseren.

Welke soorten webinars, workshops en tools worden aangeboden binnen de Lettow Social Club?2023-04-10T22:41:11+02:00

De exacte planning van aankomende webinars en workshop wordt binnenkort gedeeld, maar de onderwerpen zullen altijd of het snijvlak van maatschappelijke betrokkenheid en communicatie.

Zijn er kosten verbonden aan het lidmaatschap van de Lettow Social Club?2023-04-10T22:37:01+02:00

Nee, deelname is kosteloos. Het organiseren van de club en het delen van kennis er ervaring is onze bijdrage aan een betere wereld. Het zou kunnen dat in de toekomst een bijdrage wordt gevraagd voor het bijwonen van fysieke bijeenkomsten. Indien dit het geval is, zal hier vooraf duidelijk worden gecommuniceerd en ben je vrij om wel of geen gebruik te maken van het aanbod.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Lettow Social Club?2023-04-10T22:51:07+02:00

Aanmelden kan gratis en eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen.

Voor wie is de Lettow Social Club bedoeld?2023-04-10T22:56:06+02:00

Iedereen die maatschappelijk betrokken is, is welkom om zich aan te sluiten. Het maakt daarbij niet uit of je een bedrijf vertegenwoordigt dat meer social impact wil maken, of juist een goed doel dat zich misschien wel wat ‘commerciëler’ in de markt zou willen zetten.

Sluit je aan

Laten we samenwerken om een betere wereld te creëren. Sluit je aan bij de Lettow Social Club en ontdek hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen.

Wist je…

dat wij nauw samenwerken met de helden van Olifant Media, hét online marketingbureau voor maatschappelijk betrokken merken?

Go to Top