Welkom collega!

Hey, nieuwe collega! Leuk dat je nu ook onderdeel bent van ons Lettow Studios team. Vandaag, op je eerste werkdag, nemen we je via deze pagina mee in onze wereld. 

Geen zorgen! Je kan deze pagina altijd terugvinden, mocht je er over een tijdje nog eens naar willen kijken. ;)

Nice to meet you!

Laten we eerst even kennis maken met jouw nieuwe collega’s

Bij Lettow Studios werken we met een klein, flexibel en zelfstandig team. Het team bestaat uit Developers, Marketeers en Designers.

We werken voornamelijk thuis en zien elkaar dus niet heel veel. Wel zijn er een aantal collega’s die op dinsdag samen op kantoor zitten en hebben we elke maand een teammeeting, waarbij we elkaar allemaal zien.

Om ons beter te leren kennen kan je een kijkje nemen op onze team-pagina.

Over Lettow Studios

Nu je hier echt werkt is het misschien wel fijn om te ontdekken hoe Lettow Studios ooit is gestart.

Welkom bij Lettow Studios. Wij zijn een innovatief bedrijf dat sinds 2010 de digitale wereld verrijkt met creativiteit en effectieve oplossingen.

We houden ons bezig met het creëren van hoogwaardige diensten op het gebied van strategie, design, development en marketing, met een speciale focus op het helpen van onze opdrachtgevers bij het behalen van hun doelen met behulp van digitale producten en oplossingen.

Onze werkcultuur

Een kenmerkend aspect van onze werkcultuur is de sterke nadruk op flexibiliteit. We begrijpen dat de beste ideeën vaak ontstaan in een omgeving die bij jou past. Daarom werken we voornamelijk vanuit huis, waardoor je de vrijheid hebt om je werkdag in te richten op een manier die voor jou het beste werkt. Maar we hechten ook waarde aan persoonlijke connecties. Daarom organiseren we maandelijks ontmoetingen, waar collega’s samenkomen om ideeën uit te wisselen, projecten te bespreken en simpelweg te genieten van elkaars gezelschap.

Welkom in onze omgeving

Binnen Lettow Studios kom je terecht in een dynamische omgeving waar samenwerking en innovatie centraal staan. We geloven in de kracht van diversiteit en moedigen een open uitwisseling van ideeën aan. Je zult merken dat de sfeer binnen ons team zowel ondersteunend als inspirerend is.

Kortom, bij Lettow Studios word je verwelkomd in een boeiende omgeving waar flexibiliteit, samenwerking en het streven naar digitale excellentie de kern vormen van wie we zijn. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te excelleren in de wereld van digitale strategie, design, development en marketing.

Wat kan je verwachten?

We werken thuis

Standaard werken alle collega’s vanuit huis. Wanneer je het fijn vind is er wel de mogelijkheid om 1 keer per week op een flexwerkplek te werken, samen met collega’s.

Flexibiliteit

We werken erg flexibel. Wil je een dagje ruilen met werk of kom je er overdag even niet uit, dus werk je in de avond nog even door? Geen probleem! Natuurlijk is het wel belangrijk dat je goed werk levert.

Veel zelfstandigheid

Doordat we thuis werken is het belangrijk dat je zelfstandig te werk kan gaan. Plan zelf in wanneer je waar aan werkt en heb zelf contact met klanten en collega’s. We communiceren goed met elkaar.

1 keer per maand teammeeting

Omdat we elkaar zo weinig zien maken we een keer in de maand gebruik van teammeetings. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt binnen het bedrijf.

Je eerste werkdag

Tijdens je eerste werkdag zijn er gelijk wat dingen die je (zelf) kan gaan doen.

Slack instellen

Binnen Lettow Studios gebruiken we Slack om met elkaar te communiceren. Via Slack kan je los communiceren met je collega’s, maar ook zijn er channels waar je met meerdere collega’s in kan zitten, voor bijvoorbeeld opdrachten.

Download Slack en stel het in met de gegevens die je hebt gehad via de mail.

Gelukt? Stuur je collega’s een berichtje in het algemene Slack kanaal. Stel jezelf even kort voor (laat bijvoorbeeld weten wat jouw uitslag van de 16 personalities test was).

Mail instellen

We gebruiken Roundcube om onze mail binnen te halen en mailtjes te sturen naar bijvoorbeeld klanten.

Je kan je mailbox alvast bekijken.

16 personalities test doen

Binnen Lettow Studios hebben we allemaal de 16 personalities test gedaan. Zo weten we van elkaar wat onze krachten zijn en waar we elkaar kunnen aanvullen. Laat in het #algemeen Slack kanaal weten wat jouw uitkomst is.

Eerste gesprekken met je collega’s

Als het goed is heb je een planning voor de eerste week gekregen. Hierin staan ook gesprekken met collega’s gepland. De gesprekken zijn om kennis te maken met je collega’s en te ontdekken wat zij binnen het bedrijf doen en wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Onze werkwijze

Met welke programma’s werken we?

Binnen Lettow Studios werken we met een aantal verschillende programma’s, voor verschillende doeleinden. Hieronder zie je een lijstje met de belangrijkste programma’s.

Communicatie
Slack & mail

Projecten managen
Trello

Design
Adobe programma’s

Uren registratie
Gripp

Opslag
HiDrive