Design

“Ideas are the roots of creation”

Een goed begin is het halve werk en het begint bij wireframes. Daardoor krijgt je website een logische indeling, waarbij alle belangrijke elementen makkelijk te vinden zijn. Daarbovenop zorgen een huisstijl en UX/UI design ervoor dat je site visuele ondersteuning en herkenning krijgt. Kortom: alles stemmen we met elkaar af.

Responsive webdesign

Met jouw website of shop bezoekers bedienen op desktop, tablet én mobiel?

Herken je het moment dat je snel iets wilt opzoeken, maar geen zin hebt om daarvoor je computer of laptop op te starten? Jij bent niet de enige. Het mobiele internetverkeer neemt jaarlijks toe. Daarom is het voor jou belangrijk om een website of shop te hebben die zelfs op je mobiel visueel mooi en herkenbaar eruit ziet. Ook lang niet iedereen heeft hetzelfde formaat computerscherm meer, dus het is belangrijk dat jouw site altijd goed eruit blijft zien.

UX/UI Design

Gebruikers hun doel laten behalen?

Gebruiksvriendelijkheid wordt steeds belangrijker en dat merk je ook. Bij UX draait het om een optimale gebruikerservaring binnen een design. Bezoekers moeten zo snel en goed mogelijk geholpen zijn. Jij als ondernemer wil dat natuurlijk ook waarmaken.

UI staat voor User Interface. Bij UI draait het niet om de gebruikerservaring, maar om de gebruikersomgeving. Werken alle applicaties en functionaliteiten zoals ze horen te werken? Prikkelt jouw site de bezoeker? En daag je ze uit om een actie uit te voeren? Samen met jou kijken we graag naar de optimale indeling van jouw design.

Heb je behoefte aan een partij die je ondersteunt op creatief gebied?

Download gratis

5 dingen die je moet weten VOORDAT je aan de slag gaat met jouw online creatie

"*" indicates required fields

Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

* Hiermee geef je ons toestemming om je af en toe een mailtje te sturen met tips om online meer te bereiken. Wij houden ook niet van spammers, dus voel je vrij om je direct weer af te melden.

Je ontdekt:

  • In welke valkuilen zelfs veel professionals nog stappen.
  • Waaraan je een professionele vormgever herkent.

  • Hoe je voorkomt dat jouw online creatie uiteindelijk onvoldoende oplevert.

  • Hoe je straks tijdens het bouwen ervan flink kunt besparen.

  • En nog veel meer…