Web development

“We don’t just build websites, we build websites that sell”

Vorm en functie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom werkt ons team nauw samen om voor jou het meest optimale resultaat te behalen. Daarnaast bieden we je voor ieder technisch probleem een passende oplossing. Dat kan in de vorm van een configurator zijn of een bijpassende webapplicatie.

Websites

Een website laten bouwen die voldoet aan al jouw wensen?

Een website draagt bij aan de belangrijkste doelen van jouw organisatie. Of het nu verkoop, informatievoorziening, bewustwording, gedragsverandering of serviceverlening betreft; een website kan hierin een grote bijdrage leveren. Daarom leveren wij echt kwalitatief maatwerk dat bij jou past!

Webshops

Wil je succesvol zijn in de e-commerce?

Flexibel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Wij kennen WooCommerce als ons broekzak en kunnen een webshop ontwikkelen die perfect aansluit op jouw wensen. Heb jij een idee voor een webshop die net even anders is dan de rest? Dan is WooCommerce echt iets voor jou. Het platform is niet voor niets de marktleider binnen de e-commerce. Dus daag ons vooral uit met jouw vraagstuk!

Configurators

Klanten een gepersonaliseerd product aanbieden?

We ontwikkelen voor jou een configurator die je helpt met nieuwe klanten werven. Laat je klanten stapsgewijs tot een gepersonaliseerd product komen. Van zelf samengestelde computers tot unieke staaldeuren die precies afgemeten zijn voor jouw woning.

Webapplicaties

Specifieke of ingewikkelde acties uitvoeren?

Wil je je bezoekers en klanten meer controle geven? Of heb je de behoefte om een gedeelte van de dagelijkse taken te laten automatiseren om kosten te besparen of dubbelwerk/fouten te voorkomen? We helpen je met een passende oplossing in de vorm van een applicatie, zoals online boekingssysteem. Geef je website de aanvulling die hij verdient om klanten beter en sneller te kunnen bedienen.

Benieuwd wat onze online superpowers
voor jou kunnen betekenen?

Ontdek het in een gratis strategische sessie.