WOOCOMMERCE
WEBSHOP
ONTWIKKELING

Flexibel met WooCommerce

WooCommerce is met 41% van alle webshops (statistieken builtwith.com) en ruim 29 miljoen downloads veruit de meest populaire e-commerce software ter wereld. Deze plugin voor WordPress biedt standaard in een solide basis voor kleine tot grote webshops en vormt een flexibele schil.

Ontdek de flexibiliteit
van WooCommerce

WooCommerce is super flexibel! Je kunt het zo gek niet bedenken qua online shopping en het kan. Van simpele producten die verstuurd worden tot aan abonnementen, variabele bundels, afwijkende tarieven voor staffels, gebruikersgroepen etc.

Ontdek de flexibiliteit
van Woocommerce

WooCommerce is super flexibel! Je kunt het zo gek niet bedenken qua online shopping en het kan. Van simpele producten die verstuurd worden tot aan abonnementen, variabele bundels, afwijkende tarieven voor staffels, gebruikersgroepen etc.

Bepaal zelf hoe jij jouw
product/dienst aan wil bieden

Of je nu reizen wil verkopen via een market place setup, bezoekers zelf de ideale configuratie van game computers wil laten samenstellen of sieraden in abonnementsvorm wil aanbieden. De enige beperking is je eigen inbeeldingsvermogen.

Marketplace

Marketplaces stijgen in populariteit en worden creatief ingezet. Een Marketplace kan je vergelijken met een echte markt. Op één locatie vind je verschillende soorten aanbieders, zoals reisagenten of sieraadontwerpers, maar dan online! WooCommerce biedt een variatie aan functies aan waardoor het makkelijk wordt om een Marketplace te beheren.

Configuratie

Geef je klanten de mogelijkheid om hun product zelf samen te stellen. Denk aan schoenen of zelfs glazen deuren. Stap voor stap wordt de klant foutloos begeleid tot een uniek product. Met WooCommerce is een configuratie zo geïmplementeerd.

Abonnementen

Producten of diensten kan je op verschillende manieren aanbieden. Abonnementen en WooCommerce hebben één ding gemeen met elkaar en dat is flexibiliteit! WooCommerce geeft jou de mogelijkheid om te bepalen hoe jij het wil aanpakken.

Diensten aanbieden

Ook als je je diensten online wil gaan aanbieden, is WooCommerce geschikt hiervoor. Visualiseer je diensten, creëer betaalgemak voor klanten, laat klanten online een afspraak maken en vindt alles op één plek. Neem vrijblijvend contact op met ons voor meer vragen over WooCommerce.

Werkt samen met andere systemen

De flexibiliteit van WooCommerce vind je ook terug in het kunnen samenwerken met andere systemen. Met een WooCommerce shop kun je eenvoudig koppelen met andere systemen, zoals Productmanagement systemen, CRM-systemen en boekhoudpakketten.

Platformen
Platformen

Platformen zoals Bol.com en Google Shopping kunnen een waardevolle manier van promoten zijn. Je profiteert van een groot publiek, maar moet zorgen dat je productaanbod compleet, accuraat en actueel is. Met een automatische productfeed zorgen we dat de juiste productinformatie gedeeld wordt, waarin onder andere ook je actuele voorraad kan worden opgenomen. Zo hoef je nooit nee te verkopen.

Platformen
Boekhoudpakketen

Natuurlijk houdt WooCommerce jouw orders bij en berekent het netjes het juiste btw-percentage. Wij zorgen ervoor dat alle orders, klanten, omzet, belasting, verzendkosten, etc netjes worden aangeboden aan jouw boekhoudpakket, zoals bijvoorbeeld Exact, Accountview of e-Boekhouden. Netjes met de juiste grootboekrekeningen en alle andere zaken waar jouw boekhouder blij van wordt.

Platformen
CRM-Systemen

Beheer jij jouw suspects, prospects, klanten en andere relaties in een CRM-systeem? Wij koppelen WooCommerce graag met jouw pakket, zodat je precies terug kunt vinden wanneer welke relatie welke order heeft geplaatst. Uiteraard is het ook een handige manier om het contact voorafgaand aan een verkoop te onderhouden. Niet ieder product wordt tenslotte direct aangeschaft.

Platformen
PIM-Systemen

Een Product Informatie Management-systeem kan waardevol zijn als je met meerdere mensen/leveranciers/afdelingen werkt aan het aanvulling, verrijken, vertalen en beheren van productinformatie. Wij zorgen dat WooCommerce gevoed wordt vanuit jouw PIM, zodat je productinformatie online altijd op orde is.

previous arrow
next arrow

Geschikt voor heel veel
soorten bedrijven

WooCommerce is geschikt voor heel veel soorten bedrijven. WooCommerce is zeker niet alleen voor huismoeders die hun knutselwerkjes online proberen te slijten. Het maakt dan ook niet uit of je business-to-business werkt, of je een groothandel bent of juist wel consumenten bedient.

Anderen gingen je voor

Presenteer jouw shop zoals jij dat wilt

WooCommerce is futureproof

Je legt een degelijk fundament waar je de komende jaren professioneel op door kunt bouwen. Als men nu een investering doet is het dus geen weggegooid geld. Als ze volgend jaar toe zijn aan uitbreiding, dan groeit de site met ze mee.

Wij gaan je helpen
om je doelen te bereiken.

Sterker nog: we helpen je om ze te overtreffen.
Dit doen we met krachtige online communicatie, begeleid door specialisten op het gebied van marketing, creatie en development.

Hoe wil jij het aanpakken?

Studio

Huur ons in om het voor je te doen

Je wordt volledig ontzorgd door ons team van professionals. Fixed price en gegarandeerd resultaat. Ideaal voor middelgrote organisaties die zekerheid willen.

Academy

Leer hoe jij het zelf kunt doen

Je wordt begeleid door ons team van professionals. Wij helpen je met de juiste tools en aanpak, maar jij staat aan het roer. Perfect voor startups en mkb met grootse plannen.

Wat is WooCommerce?

Vrijblijvende WooCommerce demo

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo.
We laten je graag meer zien over het systeem en de mogelijkheden voor jouw shop.