Quarant

VAN INFORMATIEBEHOEFTE
NAAR AANKOOPBEHOEFTE

Over Quarant

Quarant helpt o.a. lokale overheden bij de inrichting, implementatie en adoptie van ICT-trajecten. Van informatie- en applicatiearchitectuur tot gebruikersadoptie; hun team van ervaren consultants staat paraat.

De verouderde website was al langer een doorn in het oog, maar als ze ermee aan de slag gingen, wilden ze het ook wel gelijk grondig aanpakken. Lettow Studios verzorgde het volledige traject, van gebruikersonderzoek tot rebranding en uiteindelijk een knallende website met een schat aan informatie.

Verbinden van mens en informatie

Zoals je van consultants verwacht, hebben ze veel kennis in huis. Door de jaren heen is een enorm archief aan kennisartikelen ontstaan en ook ieder facet van de dienstverlening vraagt een heldere toelichting. Maar hoe breng je dit op een gestructureerde wijze aan de man? Lettow Studios ging aan de slag.

''De fijne samenwerking, flexibiliteit, expertise en het meedenken heeft zeker bijgedragen aan het resultaat''

Kitty Lommers

''De fijne samenwerking, flexibiliteit, expertise en het meedenken heeft zeker bijgedragen aan het resultaat''

Kitty Lommers

Hoe wij dit hebben bereikt

Om tot een waardevol eindresultaat te komen, zijn meerdere nuttige tussenstappen gezet. Alleen op die manier kon de kwaliteit gedurende het volledige proces worden gewaarborgd.

Weten wat je wil bereiken

We zijn we met een uitgebreide nul-meting gestart. We stelden vast wat de belangrijkste doelen van de website zijn en zorgden dat we exact konden meten in hoeverre de bestaande site hierin voldeed en waar ruimte voor verbetering was.

Een uitstraling met een boodschap

Terwijl Quarant intern een uitgebreid traject doorliep om hun identiteit vast te stellen, zorgden wij voor een uitstraling die daar naadloos op aansluit; Van een vernieuwde versie van het logo en uitrol van een hele nieuwe huisstijl, tot een energiek en transparant webdesign.

Kennis als marketingtool

De uitgebreide kennisblog heeft een prominente plek binnen de site gekregen. Door afzonderlijke artikelen die in specifieke niches kunnen scoren op het gebied van SEO, komt Quarant al vroeg in de customer journey op het netvlies van hun toekomstige opdrachtgevers.

Een vliegende start

Middels een zorgvuldige content- & SEO-migratie hebben we ten slotte het fundament gelegd om de nieuwe website een vliegende start te geven.

Quarant over de samenwerking

''We zijn erg blij met het resultaat van onze nieuwe website. Onze aangescherpte positionering en identiteit heeft Lettow Studios niet alleen goed doorvertaald naar een splinternieuwe huisstijl. Ook het functioneel ontwerp is met veel aandacht ontwikkeld. De fijne samenwerking, flexibiliteit, expertise en het meedenken heeft zeker bijgedragen aan het resultaat. Hier kunnen we mee voor de dag komen. Bedankt!''

Kitty Lommers

Benieuwd wat onze online superpowers
voor jou kunnen betekenen?

Ontdek het in een gratis strategische sessie.