Oechies maakt de
binnenvaart klaar
voor de toekomst

Oechies
Over Oechies

Oechies B.V. is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zich al meer dan 50 jaar richt op de binnenvaart. Sinds 2014 hebben ze zich specifiek toegelegd op het elektrificeren van de voortstuwing van binnenvaartschepen.

Ze behandelen alle aspecten van het ontwikkelen en onderhouden van technische installaties in de binnenvaart.

Nieuwe website

Wij hebben een website ontworpen en ontwikkeld voor Oechies Elektrotechniek. Ons doel was om de website te optimaliseren en meer nadruk te leggen op het aantrekken van nieuwe medewerkers.

Medewerkers werven

Voor het behalen van ons doel hebben we gebruikgemaakt van professionele fotografie en videomateriaal om de sfeer en bedrijfscultuur te presenteren.

Het visuele materiaal, samen met interviews met medewerkers, biedt een authentieke kijk op de werkomgeving bij Oechies. We beogen hiermee mensen te inspireren om te solliciteren voor een van de beschikbare vacatures.

Wat we hebben gedaan voor Oechies Elektrotechniek:

Van het afnemen van interviews met medewerkers tot het ontwerpen van een unieke set pictogrammen. Hieronder vind je meer informatie over onze werkzaamheden voor de nieuwe website van Oechies Elektrotechniek.

Interviews medewerkers

Om potentiële werknemers te overtuigen om bij Oechies aan de slag te gaan, hebben we interviews gehouden met diverse medewerkers van het bedrijf. Tijdens deze gesprekken deelden de medewerkers hun ervaringen bij Oechies, bespraken ze wat ze waarderen aan het werken voor het bedrijf en deelden ze inzichten over hun persoonlijke groei sinds hun aanstelling.

Door middel van de interviews kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen in het dagelijkse leven van medewerkers bij Oechies. Het lezen over de ervaringen, de positieve aspecten van het werken voor het bedrijf en de persoonlijke groei van de huidige teamleden kan potentiële sollicitanten overtuigen en enthousiasmeren.

Werken bij pagina

Op de pagina “Werken bij” hebben we uitgebreid aandacht besteed aan het plaatsen van vacatures en het creëren van aantrekkelijke unique selling points en teksten. Ons doel was om het werken bij Oechies zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële medewerkers. We hebben hard gewerkt om duidelijk te maken wat Oechies te bieden heeft als werkgever en waarom mensen graag bij Oechies willen werken.

Unieke iconenset

Content creatie

Bij de ontwikkeling van de Oechies-website hebben we niet alleen aandacht besteed aan het visuele aspect, maar ook aan de inhoudelijke teksten die op de site worden geplaatst. Deze teksten zijn geschreven om bezoekers te informeren over de identiteit van Oechies en hun werkzaamheden. We hebben gebruikgemaakt van duidelijke taal en ervoor gezorgd dat de teksten aansluiten bij de beoogde doelgroep van Oechies.

“Wij zijn tevreden met onze nieuwe website. Het is een website geworden waar een gedachte achter zit”

Jeremy van Putten
Oechies

Oechies over de
samenwerking met ons:

Wij zijn tevreden met onze nieuwe website. Het is een website geworden waar een gedachte achter zit: onze mensen moeten zichtbaar zijn en het moet duidelijk worden waarom klanten bij ons aan moeten kloppen. Naar mijn mening is dat gelukt. De wijze waarop Lettow dit aangepakt heeft spreekt ons aan: persoonlijk en laagdrempelig.

Jeremy van Putten
Oechies

Benieuwd wat onze online superpowers
voor jou kunnen betekenen?

Ontdek het in een gratis strategische sessie.