Oechies maakt de
binnenvaart klaar
voor de toekomst

Oechies
Over Oechies

Oechies B.V. is een elektrotechnisch installatiebureau, dat al meer dan 50 jaar gespecialiseerd is in de binnenscheepvaart. Sinds 2014 hebben zij zich gespecialiseerd in het elektrificeren van de voortstuwing van binnenvaartschepen.

Alle aspecten van het ontwikkelen en onderhouden van technische installaties in de binnenvaart komen aan bod.

Nieuwe website

Wij hebben een site ontworpen en gebouwd voor Oechies Elektrotechniek. Ons doel was om de site te verbeteren en meer aandacht te besteden aan het werven van nieuwe mensen.

Medewerkers werven

Om het doel te bereiken, hebben we gebruik gemaakt van professionele fotografie en video om de sfeer en cultuur van het bedrijf te laten zien.

Het beeldmateriaal en interviews met de medewerkers geven een goede indruk van wat het is om te werken bij Oechies.
De bedoeling is dat het mensen aanspoort om te solliciteren voor een van de vacatures.

Bepaal zelf hoe jij jouw
product/dienst aan wil bieden

Of je nu reizen wil verkopen via een market place setup, bezoekers zelf de ideale configuratie van game computers wil laten samenstellen of sieraden in abonnementsvorm wil aanbieden. De enige beperking is je eigen inbeeldingsvermogen.

Interviews medewerkers

Om mensen te overtuigen om bij Oechies te komen werken, hebben we interviews afgelegd met verschillende medewerkers van het bedrijf. Tijdens deze interviews hebben de medewerkers gesproken over hun ervaringen bij Oechies, wat ze leuk vinden aan het werken voor het bedrijf en wat ze hebben geleerd sinds ze zijn begonnen.

Werken bij pagina

Op de pagina “Werken bij Oechies” hebben we uitgebreid aandacht besteed aan het plaatsen van vacatures en het creëren van aantrekkelijke unique selling points en teksten. Ons doel was om het werken bij Oechies zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële medewerkers. We hebben hard gewerkt om duidelijk te maken wat Oechies te bieden heeft als werkgever en waarom mensen graag bij Oechies zouden willen werken.

Unieke iconenset

Content creatie

Bij het ontwikkelen van de website van Oechies hebben we niet alleen gekeken naar het visuele aspect, maar ook naar de teksten die op de website komen te staan. Deze teksten zijn bedoeld om bezoekers van de website te informeren over wie Oechies is en wat ze doen. We hebben gebruik gemaakt van heldere taal en hebben gezorgd dat de teksten aansluiten bij de doelgroep van Oechies.

“Wij zijn tevreden met onze nieuwe website. Het is een website geworden waar een gedachte achter zit”

Jeremy van Putten
Oechies

Oechies over de
samenwerking met ons:

Wij zijn tevreden met onze nieuwe website. Het is een website geworden waar een gedachte achter zit: onze mensen moeten zichtbaar zijn en het moet duidelijk worden waarom klanten bij ons aan moeten kloppen. Naar mijn mening is dat gelukt. De wijze waarop Lettow dit aangepakt heeft spreekt ons aan: persoonlijk en laagdrempelig.

Jeremy van Putten
Oechies

Benieuwd wat onze online superpowers
voor jou kunnen betekenen?

Ontdek het in een gratis strategische sessie.